Friday, August 20, 2010

Revamp and renting it out!

Phew!

Penat dah buat kerja revamp me-revamp my two blogs and yeay! 'coz dah lapang dada tengok blog yang lebih cerah. :)

Well anyway I just wanna make an announcement 'bout few stuffs yang I'm putting it up for rent. You might wanna check it out at the sidebar of this blog and if you're interested kindly email me okay. :)

Cheers and take care peeps!

10 comments:

Lala said...

comey lah new layout!

puan rocker said...

lala: thnks dear. nmpk teratur and lapang sikit. :)

farahfatihah said...

babe, u kena jawab soalan ai ni tau..payung tu u nak sewa ke jual? ada sepasang ke? dulu u beli kat mana? mau cari warna purple..tp kalau dah xda warna putih pun boleh la

puan rocker said...

farahfatihah: ok² dear. :)

payung tu for rent..
takde sepasang cuma ada satu je..:(
if u nak purple cuba u cari dkt ebay, ada warna² selain putih, off-white and hitam..
i beli dulu dkt ebay and the seller was from new york. takde la mahal dear dlm rm80 plus shipping dlm belas² mcm tu..

Queen4ADay said...

aim..i wanna see more of ur wedding pics la..terutama bertandang..plisshhh

Yanie said...

hi babe, how big is the brooch for rent? And how much is the rental price dear? Let me know... Mana tau kot2 i nak rent nanti... :) My email thisisyanie@yahoo.com

puan rocker said...

wanie: oh my i br teringat i dah lama tak cerita psl my wedding. haha. ok². u pun update yours yea. ;)

yanie: emailed u already. ;)

farahfatihah said...

thanks dear!!!

Xora said...

Suka layout baru! terang jelas nyata dan sedap mata memandang

puan rocker said...

farahfatihah: no prob and ur welcome dear. :)

xora: thanks dear. tu la lebih jelas, nyata and terang sikit i tgk. :D