Wednesday, August 11, 2010

Cerita tergantung dan ke depan.

Dah 75 days kahwin! :O


Cerita hari tu pun tak habis lagi, now dah fast forward ke outdoor shoot after majlis bertandang dekat rumah Encik Rocker pula. Sigh la me.

Percaya tak ni (hate) wedding dress yang disaster tu?

Percaya tak location photo shoot kitaorang just dekat tepi highway je?

Percaya tak make-up I dah started to fade time ni?

Percaya tak kitaorang dah tak sabar for our hornymoon? Okay tu tipu. Lol.

7 comments:

farahfatihah said...

babe cantik je wedding dress tu!!! oo kamu suka lompat2 story ehh huhuhu jgn ngelat..=P

puan rocker said...

farahfatihah: the dress ok² la dear. wearable time weddin. itupun i tak put high expectation on the baju afta dat horrible incident. :) anyway i juz ada mood nak post photos je. will karang cerita later on. :D

ally said...

betul2..lama dah u x cerita nih...nak tau..nak tau..hehe..

Nora a.k.a Aira said...

apepuan tetap nampak gojes tau ! heeh highway mana nih? =)

puan rocker said...

nora: haha. thnks dear. well kitaorg shoot hari tu dkt highway shah alam - p.alam je. :D

Moose said...

aim, i dunno but somw how baju tu nampak cantik pulak dalam gambar ni. maybe because you're smiling happily kot so baju and surrounding pun nampak cantik

puan rocker said...

moose: tu la. the baju nmpk ok la dlm gambar. and yeah maybe bak the photographer dpt captured it nicely + the nice surrounding and all. thnks babe! :)