Thursday, July 29, 2010

Elegant Hijab Inspired Wedding Dress.

Irna La Perle straight from runway.








photos courtesy: irna la perle

If only I jumpa her website time nak design nikah outfit before! Seriously elegant sangat. 

B2b yang baru nak cari idea, it's your luck (especially for those yang tak ada idea and clueless macam I. Sigh...

Ciao! :)

13 comments:

Lala said...

memang chantek pun irna pun design ni!

*air liur leleh*hehehe

puan rocker said...

lala: kan? lala buat la mcm tu for your wedding. :D

Lala said...

hehe.. warna dia pun chantek. kene cari designer yang pandai buat..hehe


lama u hilang. cari mood ye nk update wedding!hehe

puan rocker said...

lala: haha. kan? very light and soft je the colour. i think some of the designer yang other b2b/ex-b2b pernah cerita boleh buat kot. :)

haha. tu la. lgpun i mcm ter-busy with other stuffs. byk update my other blog je sbb tu daily life punya blog. :D

shueyshoelove said...

heylow! thanks for the tips! love the headgears. idea yang boleh digunapakai! =)

Sya Sakura said...

a'ah mmg super duper cantik la perle ni.. dulu ms mula2 decide nk engaged/kawin, i pon google2 terjumpa a review psl irna la perle.. but diorang kt indonesia kn? But maybe boleh ship to malaysia kot..
Tapi better yet if tempah sini je but amek inspiration from those designs.. hehe..

Tapi memang cntik la.. bile tengok asek 'waaa, wuuu' je.. hahah..

Btw, i follow ur blog. Hope u dont mind :)

puan rocker said...

shueyshoelove: hi dear. haha. ur welcome. :)

sya sakura: yup² diaorg dkt indonesia. haha. same goes to me dear. drool memanjang bl tgk the designs.

anyway i don't mind at all. thanks yea. :)

farahfatihah said...

semuanya cantik2 belaka! kalau kurus tinggi lampai, mmg cantik pakai dress cam ni kan?

puan rocker said...

farahfatihah: tu la dear. tp if kg tinggi gunakan je kuasa heels. :D or flow-kan the dress ala mermaid punya cutting kain. ;)

idayusof said...

huuu, santek2. tapi acik mesti x berani pakai cenggini utk nikah. takut muka x sesuai. huhu

puan rocker said...

ida: kan? tp u tall dear. blh kot. ;)

fia said...

hai puan rocker hihii..sy org baru kat blog awak....nice la baju tawin ala-ala muslimah tu....i follow u

puan rocker said...

hi dear! thnks. feel free browse around dkt my blog yea. ;)