Wednesday, April 14, 2010

Need help!

photo courtesy: Google Image


I need your help dearest bloggers.

Bought myself a cotton lace parasol tapi hanya SATU sahaja. I dunno what's on my mind at that time tapi why oh why la I tak beli dua terus. *sigh*

So now I'm short of one cotton lace parasol untuk my wedding. Any ideas dimana saya nak dapatkan or rent-kan? (Oh I dah try tanya Anil, too bad my date dah ada orang sewa awal-awal dah)

Tolong saya... (dah nak nangis dah ni) T___T

Cheers in advance!

15 comments:

AiniQMY said...

hye dear..i rent this type of payung from Diyana Shukor..i rent 1 je jugak sebab guna 1, tak berarak.. :) i guna 1st may nanti... nah website die, die sgt2 baik dan sgt murah jugak.. :)

http://diyanashukormake-upartist.blogspot.com/2010/03/on-my-wedding-day.html

dekat entry ni, u scroll down sampai nampak payung dia ok?
Hope this help! :)

Take care..

the miss bride-to-be said...

thanks dear! i dh drop her a pm msg dkt fb dia tnya psl d payung. we'll see if her payung available on my dates. :)

AiniQMY said...

if dia lambat sgt reply, i have her phone number, inform i k.. :)

Nurulhuda|Adlie said...

u beli kat mana yg 1 tu? atleast u got 1 la, i buat entry on the payung kat bunga reben later on i yang tak dapat beli.. sob sob.. :) haha.. kesian kat diri i.. hope ull get the payung from diyana..

Sarah Abd Rahim said...

Alamak babe, that's not good news at all. I can't help you with this one cos I have no idea mana nak dapat payung ni. Hope the link from Aini works out for you..

the miss bride-to-be said...

ainiqmy: if esok diana xrply my msg dkt fb i might need th phone no. blh x dear? :)

huda: alamak kesian u dear. i trs beli straight from US. dlm rm80 lebih including postage. u kahwin bl dear?

sarah: tu la. takpe2 i pn mengada nak d lace umbrella jgk. anywy m hoping dat too.

Yanie said...

Babe, x silap i Marryme2u ada, tapi tak sama dengan the one in the picture kot dear...

aNiSr 97 said...

lepas u tawen, pastu i rent kat u plak bleh? ;p

Suffian salim said...

Dear my Darling Aim, dun worry about the umbrella, nanti kite discuss coz i ade few idea.. :)

the miss bride-to-be said...

yanie: ye ke dear? will check it out. thanks yea.

anisr: blh dear. :)

the miss bride-to-be said...

en rocker: but..but i still wannit. :/

Sarah Abd Rahim said...

Awwww.. Sho Shweet.. En. Rocker pun tinggalkan pesanan..

aNiSr 97 said...

:D

cute!

thanks! nanti i book date ngan u eh~ sbb i nak pakai satu je~ ;p

xoxo

the miss bride-to-be said...

sarah: hahaha. :D

anisr 97: sure blh2. nnt email me la k at aim.aris@yahoo.com :)

lovebirds said...

u beli dr website mane eh? carik gak payung neh...but mmg tak jual kat kl...:(