Wednesday, April 14, 2010

More downloadable templates and DIY ideas for you guys.



photos courtesy: here

Pagi-pagi sudah bloghop sini sana. So bila ter-landed sekejap dekat blog Huda yang tengah cerita pasal DIY bridal veil, she ada letak satu link ni {peachesbyplum}. Buka-buka this girl (peachesbyplum) punya blog and straight pergi click all her DIY posts. Jumpa few posts yang might help some of the new b2bs yang sedang sibuk nak prepare wedding or etc. (saya b2b yang hanya tunggu time nak kahwin je T___T)

Oh! This one link juga {Ruffled}. Serious, boleh jadi rambang mata okay nak download itu ini from that webpage. :)

6 comments:

farahfatihah said...

tq dear for sharing =)

the miss bride-to-be said...

no problem n ur welcome dear. juz helping out. :)

ZARA said...

sharing is caring kan... hehehe. terima kasih.

the miss bride-to-be said...

yup2. :) sama-sama dear. korek/guna/amik je wateva things yg interest u here k. :)

Nurulhuda|Adlie said...

link2 are useful for b2b yang lambat lg nak kawin, kalau dah nak kawin fuh lagi tengok lagi boleh jadi gila kan.. hehe..

the miss bride-to-be said...

huda: tu la. kita yg dh nk kahwin ni kena ddk diam2. blh naik gila tgk template2 n etc. sigh. :D