Tuesday, April 13, 2010

A teaser.


photos courtesy: secret (nanti Encik Rocker pergi click tengok full view of the card)

*Big grin*

Entry ni and before memang tak ada kena mengena dengan wedding pun. I need a break sekejap. :) By the way my Tuesday morning tiba-tiba bersinar-sinar bila dearest ****** pm me dekat facebook yang my card dah siap. Hahahaha. :D

Thank you ******!

*Drooling sebab lawa sangat. :)

10 comments:

ZARA said...

Haha... u!!!! I dah tengok dah card u too. Baru bukak tadi. tengok kat blogroll cantek, ingat nak order macam tu jugak. Birthday EnRocker u bulan ni ke? Sama pulak ngan EnRocker saya.

the miss bride-to-be said...

hahaha. hush2 tau. nnt my encik rocker gi click2 cari link. hahaha.

i ask for the card bkn psl his birthday tp i mmg bg him a card a week until our W-day. :)

ZARA said...

Alah.... sweet nya... Mesti EnRocker u terharu nnti...

the miss bride-to-be said...

hahahahahaha. taktau la. terharu kot. :D

Sarah Abd Rahim said...

Awwwwww.. Babe! That's so so sweet of you! Untung En. Rocker!!

ps. in case you're reading this En. Rocker, tak payah la sibuk² pi cari link tu, duk diam² and tunggu Aim bagi you the real thing. And.. Thanks for reading my blog and for 'heart'ing my wedding! =D

the miss bride-to-be said...

hahaha. :D

Encik Rocker dengar tu sarah ckp, untung u. hahahaha. n tunggu diam2 sampai i bg u d card. :)

sophisticated bridezilla said...

Argh! Bilakah i dapat tgk card u itu? Haish haish.

the miss bride-to-be said...

tunggu i dh pass dkt en. rocker. :) tp if u nk tgk dl. fb jom! hahaha.

Nurulhuda|Adlie said...

bertuahnya en. rocker.. :))) feena kirim salam okay, i tak sempat lg nak update on her wedding day, :( i suppose jadi maid of honor but sumthing happened so i tak dapat and kawan i yg ganti tu tolong buat coverage untuk amik gambar sume.. :)

u mekap dgn dia kan? u sure look gorgeooousss...

the miss bride-to-be said...

haha. bertuah ke en. rocker? :D

oh smpt lg feena kirim salam. xpe2 nnt when ur free update la k. :)

haah i makeup dgn dia. haha. hopefully. i yakin dgn feena. :)