Wednesday, June 30, 2010

Coffee break.

Sajian minum petang untuk hari ini. :)






13 comments:

aDieyZa said...

congrats..

make up cntik..

bunga2 merah kat pelamin tu pun sgt cantik!!

Mawar misswateva said...

wah aim..
kasut En Rocker adelah sgt rockkkkkk!!!teeheee;)

puan rocker said...

adieyza: haha. thanks dear! :)

puan rocker said...

mawar misswateva: haha. dia nak bersanding in converse. :D

sk said...

haha korang ni mmg rocker la. sempoi gila pakai converse time bersanding. haha

anyway, pelamin simple tp sgt sweet okayy.. *suka*

idayusof said...

i was about to say the same with mawar, kasut en.rocker mmg ROCK! best best!

puan rocker said...

sk: haha. thanks dear. :)

ida: haha. thnks dear. once a rocker forever a rocker. :)

Two Souls With A Single Thought said...

beautiful & sweet wedding :)

congratulations!

Sarah Abd Rahim said...

Aim.. Aku tak tau brape kali lagi aku nak cakap benda yang sama tapi kau memang nampak sangat² cantik on your wedding day.. Wheeeeee!

kelipkelipchumel said...

suke tgk ur wed pics..very sweet,nice n simple

Lala said...

congrats aim dear!

i sll usha2 ur blog..and smp terpengaruh nak buat blog lagi satu dan jd miss bride to be juga!hehe

puan rocker said...

two souls: thanks dear! :)

sarah: hahaha. thanks to fina and bak bagi i nmpk mcm flawless on that day. haha. anyway thanks babe! :)

kelipkelipchumel: thanks dear. :)

puan rocker said...

lala: thnks dear! :) u are more than welcome utk jenguk2 my blog dear. btw linked ya already. :)