Friday, May 21, 2010

Six days.

Yes, I only have 6 days left...

Ada masa I am so freaking tenang. Orang lain yang tolong huru-harakan for me. Ada masa I am so freaking panic and orang lain yang tolong tambahkan lagi the huru-hara for me. But it's okay. I've cleansed my soul. So letak itu semua jauh-jauh and I won't say much.

For the past few days ni ada few things that I wanna blog about tapi type-type terus delete. I don't even save it as a draft pun. Rasa macam the post agak hambar. I think the only person yang tanya bila new post nak keluar pun hanyalah Encik Rocker je. Plus the fact that I only have one day je nak bekerja next week before bercuti panjang menyebabkan my boss memang menyental I betul-betul untuk siapkan everything. Sigh.

Oh and why yea I lagi looking forward nak ber-pre-honeymoon daripada nak kahwin. Lol. :D

6 comments:

farahfatihah said...

wah dear..nak dekat dah....good luck tau..selamat pengantin baru in advance heheh

the miss bride-to-be said...

farahfatihah: yup2. thanks dear! :)

{anast filleunique} said...

hi Aim!good luck for ur big day yea and selamat pengantin baru in advance too~ :))
btw, linking u dear~ :D

AiniQMY said...

mesti senyum selalu, jgn stress.... harap2 everything turn out well for you ok....bertenang! :)

Happy wedding day!

Sarah Abd Rahim said...

3-days to go today.. Are you ready? ;)

the miss bride-to-be said...

anast filleunique: hi dear! thanks a lot. will link ya back yea. :)

ainiqmy: baik dear! thanks yea. :)

sarah: yup2. yes i am! :D