Wednesday, April 28, 2010

The result of the fitting session: er...

Okay I dah settle dah with my fitting session. Tapi just dua baju je. Lagi satu baju ( yang tak lah glamour mana pun) the tailor macam pecah kepala juga nak design and she said that baju tak siap lagi. And to be honest I wasn't that happy sangat with my fitting session. The baju(s) were okay but I think I won't be a gorgeous bride pun kot nanti. Sigh.

Tapi Encik Rocker bagi a different reaction towards yesterday punya fitting session. He said the baju(s) (yang tak seberapa tu) nice. I dunno if nak percaya what he said is true or not 'coz saya still rasa I'm not gonna look gorgeous on my W-day. >_<

9 comments:

Xora said...

Macam kawan saya pernah kata "seri pengantin, pakai kain batik pun cantik"

Xora said...

ter'send' pula, tak sempat tambah: jangan risau. kamu akan nampak cantik. cantik bukan hanya dibaju. jangan risau ye. all the best ya utk wedding kamu

hana yoriee said...

lor..y u said so dear?? tp ur future hubby dah kata nice, then shud be ok kan? =) cheer up ok..

faradiba said...

me tooo!! taknak elaborate more..but will do sth with the baju~ anyway another one month becoming very stressful month..mcm byk lg benda tak siap~ hehehe

Yanie said...

Alah babe, janganla lemah semangat... Mesti gorgeous punya! percayalah... dah dah... orang nak kawen tak boleh sedih2 okay? yang penting kawen babe, kawen. hahaha... Sorry babe, i gurau je ni... tapi... i tak rasa yang u akan jadi tak gorgeous. u urself pun dah gorgeous je i tgk. masuk baju pengantin, phew! pasti en rocker ingat la sampai bila2. hopefully lah kan? ye tak ye en rocker ? ( eh selamba je tanya bakal suami orang!)

haha, saya balik blog saya dulu. hehe... but babe... jangan lah down down ok! pasti kan gembira!pasti!

ally said...

betul tu..jgn sedih2 k..maybe hanya perasaan awk je..cheer up babes..=)

the miss bride-to-be said...

xora: i think en. rocker yang berseri2. i mcm lg merudum je. stress2. @_@ anywy thnks dear. i'll try la utk look gorgeous at least pada en. rocker. :)

hana: tak tau la dear. lg nak dekat lg panic semacam. >_<

faradiba: tu la!!! kita kan lebih kurang je sama tarikh. :(

yanie: hahaha. en. rocker been trying to convince me btu sumhow i xnak percaya. taktau la if its bcoz of wedding punya cold feet ke apa tp seriously i xrasa wow pun bl buat dress fitting tu. :( anywy thnks dear. will try to be more cheerful. :)

ally: tu la. hopefully la kan. >_<

Ami Schaheera said...

awww jgn camtu, i pun mula2 rasa alamak ni je ke.. masa fitting session. memang serius rasa paranoid gila. but once on that day itself, mekap + hair do + accesories. mesti terus nampak cam ratu sehari ;)

the miss bride-to-be said...

ami: ye ke babe? m hoping at least i look a bit nicer than usual. tak expect to be va va voom pun. but seriously i go all paranoid and concious since hari tu punya fitting session. >_<