Thursday, March 25, 2010

Polaroid photo.


Orang cakap sharing is caring. Entri memang tak ada kena mengena dengan wedding prep pun. Okay mungkin sikit.

Polaroid photo memang sangat nice. Especially bila boleh sepit-sepit the photos dekat entrance and before nak sign wedding guestbook ke or selit dekat wedding favours ke. U tell me. Memang sangat classy. And I'm about this close untuk buy one from Singapore until Encik Rocker menyarankan saya untuk tidak berbelanja secara tidak berhemah dikala saat-saat genting nak kahwin ni (yeah I'm good at spending moolah), so I have to akur (for our own sake). *sedih*

But I still tak puas hati. I need that polaroid photo untuk tampal-tampal dekat my wedding guestbook ke, CD case ke, etc., etc. So I googled, and found this application (Poladroid project). It's free though. :) And boleh print the photos bila dah drop and shake.

I'm loving it!

Oh if you guys perhaps nak try using it, you can download the app here.

*Tunggu lepas kahwin nanti, saya akan shopping bagai nak rak. Hahaha. :D

10 comments:

idayusof said...

ohhh i want a polaroid camera on my wedding. kat singapore bape ye die jual? mahal sangat x pelah.

the miss bride-to-be said...

sbnrnya affordable lg dear. it's around rm250 mcm tu trmasuk delivery cost from singapore. fujifilm mini 7s if tak silap. if u nk i blh bg link dkt mana nk beli dkt msia n singapore. :)

hana yoriee said...

this was sooo damn cool..thanks for sharing the app.. =)

Ami Schaheera said...

i have a polaroid camera! but gots no film :( sad...

the miss bride-to-be said...

oh rely? sorry to hear dat love. :(

the miss bride-to-be said...

no prob hana. hav fun using it. i suka gila part nak shake2 dia. :D

Moose said...

i'm so hooked on this application i tell you. best kan? and i love polaroid photo so much. so sad when they announced that they gonna discontinue polaroid.

the miss bride-to-be said...

yup me too. haha. hbs semua photo i pergi drag and convert it into a polaroid photo.

too bad they discontinued the polaroid. but i googled and found out that fujifilm is one that still making instant camera at affordable price. :)

sophisticated bridezilla said...

ketinggalannye ai, baru nak bace blog yu hehe i loooove polaroid pics, sgt cool and trendy skit ek.

the miss bride-to-be said...

lynda: ala no worries. post i tak lari mana pn dear. :D