Thursday, March 25, 2010

CD case ideas.

Music sangat-sangat plays an important roles in our life. The first time kenal Encik Rocker pun memang ber-related dengan this one gig yang dia organized and some more, our close friends pun memang into music stuffs ni. SO IT IS A BIG PART OF US.

Therefore sebagai tanda penghargaan kitaorang kepada our good friends (as they're gonna be our VIP guests) yang akan datang to your wedding reception nanti, we planned to give 'em a cd, our wedding compilation which consists of songs yang sangat-sangat significant in our life as US {me + Encik Rocker}. But us 2 mungkin takkan buat dalam kuantiti banyak kot 'coz we just wanna give the CD to those that matters to us. Tak nak la bagi dekat orang yang takkan appreciate langsung the CD and terus patahkan after dah dengar. I'm just guessing only. :D

Anyway I came across few ideas for the CD case. Tak tau nak pilih mana. Semua nampak macam cool. *sigh*

I heart Tiffany ni punya ideas. Practical sangat.

Encik Rocker proposed guna brown paper bag jadi CD case. Nice, nice.


I like the decoration of the case. Simple but really nice.

If only money wasn't an issue...dah lama borong tin case ni.

Photos courtesy: here, here, here and here.

6 comments:

sophisticated bridezilla said...

babe, i'll go for the last one. atleast, orang akan simpan n remember "owh, this is aim & suffian's wedding favors" macam cool babe giving out cds. i loike *wink*

the miss bride-to-be said...

tu la. i heart yg d last one. nice kan. i br nk buat research mana nk dpt tin case tu dgn harga murah. :D

sophisticated bridezilla said...

yu dah jumpe ke?
kalo ai pergi memane,
kalo ternampak, will inform yu ek (=

the miss bride-to-be said...

thanks dear. i tak jumpa lg. akan berusaha lebih keras mengoogle nnt.

Ami Schaheera said...

aim, i love the brown paper bag idea. organic & seems original haha :D

the miss bride-to-be said...

:D my bf pun suka gila. n cheap as well. tot nk tie a ribbon dkt paper bag tu. :)