Wednesday, November 24, 2010

Oh-me-god!

OMG!!

1) Dah 6 bulan kahwin (yeay!)
2) Dah 6 bulan terkedek² tak habiskan cerita wedding (erk!)
3) Dah lama i tak bloghop and update my blogroll and I dah lost track siapa yang dah kahwin (sob, sob)

I need to tune up my life back. Wish me luck peeps! :)

6 comments:

Puan D0T said...

gudluck.. hihihi
hye

aim aris said...

puan D0T: thanks dearie! ;)

ZARA said...

luck luck luck!

p/s: sy dah lama tak blog hop gak tak sedar aim ada layout br ;)

aim aris said...

zara: thanks a lot dear! haha. i pun dh lama tak bloghop. :D

Miss Maira said...

xpe, kayuh plahan2.. i pon sama aim, still terkedek2 nak habiskn citer kawin :P

aim aris said...

maira: haha. tu la. suddenly afta dh kahwin mcm got lotsa things to do. sentiasa occupied dgn mcm² benda. :D