Tuesday, October 19, 2010

A note to bride & groom.

Hello dearies!

Stumbled upon this and I think it's perfect for anyone who doesn't want to use the regular guestbook during their wedding reception. :)



photos courtesy: aidan & amy

Happy Tuesday! :)

6 comments:

anaztasias einz said...

love this idea. huaaa thanks sharing yea =)

puan rocker said...

anaztasias einz: no prob and your welcome dear. ;)

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

best gak idea ni but i have mine :(

puan rocker said...

lynda: tak sbr nk tulis dkt ur guestbook! :)

cik senah said...

Menarik idea niee!!...Lepaih tetamu tulih pesanan depa..depa leh gantung kat ranting pokok ( pihak wedding planner kena sediakan arr.. kalau dakk.. semua kepingan mesej2 tetamu ni berterbangan pulak..yg paling takut..ilang ntah ke mana..!~ )

Cuma, secara peribadi Cik Senah rasa lebih praktikal menyimpan semua mesej2, pesanan para tetamu dalam satu tempat.. - Buku Tetamu... bila2 Cik Senah rasa nak belek setiap helaian kata2 pesanan tetamu pun senang kann..??


p/s : Cik Senah berkenan guestbook Pn. Nurulhuda ( blog : spread my happiness).. simple & nice ( putih + suci giteww!~ ).. rasa nak order 2 set guestbook laghu tu kat dia.. hehe!~

puan rocker said...

cik senah: tu la. kena ada wish tree untuk gantung all the wishes if nak guna this kinda style. :)

but i think dear, the notes boleh juga dibukukan as in buat mcm scrapbook. maybe for bride yg nk save money and tak mampu nak spend a bomb untuk beli guestbook or make one perhaps? well anyway mesti akan ada pros and cons for everything. ;)

p.s: yup² huda punya guestbook sgt simple yet nice. go² order dkt dia dear. :D