Friday, July 9, 2010

Tagged!

1. Link kepada orang yang bagi award ni
Moose and Wani (Queen4ADay)

2. Nyatakan sebab musabab anda suka kaler PINK
Aiseyh, I kurang suka and tak pernah pakai baju PINK pun. (-_-")

3. Sejak bila suka kaler PINK
Lol. Takde cita-cita nak suka PINK dengan lebih mendalam pun dalam masa terdekat ni. *grin*

4. Nyatakan 5 barang yang anda paling sayang yang kalernya PINK
My 2 quite-PINKish-blogs (dah 2 'barang' dah) and 3 barang yang tak la sayang mana pun which are my free complimentary nail polish, highlighter sama stapler dekat office (tu pun my company bagi). Lol.

5. Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler PINK

(Encik Rocker made me wear that!)

6. Tag 5 kawan anda yang minat kaler PINK
Hana, Ally, Yanie, Kay Kamal and ElyaElmo

Happy tagging people! :)

4 comments:

hana yoriee said...

hehe..is it me that u mentioned??hehe..sbb ramai sgt hana..nnt saya ter'perasan' plak..agagaga...

cutenye aim pakai that large pink spec..=D

puan rocker said...

hana: yup u dear. :) haha. i kenal 1 je blogger nama hana dear. :D

well anyway thanks dear. :)

Nad Nazira said...

hye aim.. :)

puan rocker said...

hi nad! :)