Monday, June 28, 2010

A quickie.

Hello dearies!

Sudah kahwin blog macam agak terabai. Sorry...

Seriously after dah kahwin us two macam all out pergi melepak, melantak and berjimba sini sana etc. Some more we just got our kunci rumah, so got lotsa things nak manage and basuh and beli, which sangat Yay! We got something to do after all that wedding project. :D

So here are few of my wedding photos before I nak mengarang our cerita kahwin sebelah my side.







To be continued...

Take care peeps! :)

7 comments:

Suffian salim said...

Bak memang terbaik..tak pernah boring pun nak tengok all our pic...

ally said...

comelnya korang..comelnya..comelnya...*aim nmpk ayu*..hihi..

chenta said...

oh oh payung lace itu! dan sneakers itu juga! HAHA, cun cun!! alahai, best kannn da kawenn..boley spend time together ALL the time! have a great marriage life aim!

Nurulhuda|Adlie said...

bright to the max! lawa sangat terang2 ni, senang mata nak tgk.. :)

beautiful bouquet aim!

puan rocker said...

encik rocker: tu la. dang!

ally: haha. thnks dear. terpaksa ayu sikit drpd biasa la. :D

chenta: haha. best2. nnt kahwin jemput! haha. thanks dear. :)

huda: haha. thanks dear. sher yg buatkan. :)

ElyaElmo said...

aim..u sewa or beli payung tu yeh???
lately dh ramai pengantin gune payung tu

puan rocker said...

elya: 1 i sewa satu i beli dear. yup2 sbb dh senang dpt dh dear. if sewa pn murah je la. :)