Wednesday, June 23, 2010

An introduction (warm-up version).

Hello peeps!

It's been a while tak update anything here. Sudah dusty. To be honest it's been a while since I got my wedding photos CD from Bak tapi I've been a bummer nak pilih and upload dimana-mana (Facebook, blog and etc.). So I'm back people! :D

Mood nak type macam baru je nak datang after all this while. Even my company suruh I buat contract letter pun my brain macam beku can't think of anything fancy untuk di-type. So untuk warm-upkan dulu my jari jemari, I just upload few photos je la dulu yea baru cerita-cerita. :)





6 comments:

miss nona said...

dear.suke wrne bilik u tu.gmba last.
ape ek name kaler tu?

puan rocker said...

miss nona: i pn sure tak sure. nnt i check boleh? :)

ally said...

puan rocker..kamu amat cantik..kaler bilik cantek..bunga tgn itu juga cantek..

Sarah Abd Rahim said...

Hehe.. I know why you malas. Cos Cik Aim sudah jadi Puan Rocker. Biasa la tu, honeymoon period. You'll be ok in a few weeks.. ;)

Lurve the makeover you did for your room. =D

idayusof said...

haha! i kalau dok KL pon malas nak update. slalu update sbb en.suami tiada di sisi masa weekdays. kalau x, mesti lambat gile update. huuu.

but santeknye u.... suka!

puan rocker said...

ally: thanks dear for the compliments. :)

sarah: haha. blame d "hornymoon" period. :D thnks babe. me mama's d one yg paint d room. :)

ida: tu la. i update time i kerja je. rumah tak sempat. :) thnks again dear. u pn sgt2 beautiful k. :)