Wednesday, June 9, 2010

Chenta Weddings and Sarah.

This blog baru je berumur 4 months kot but to be honest, within 4 months of preparing my wedding I've met lotsa beautiful people here which most of 'em instantly jadi really good friends of mine. And I was so blessed and lucky enough untuk berjumpa dengan wedding vendors yang sangat super cool and super friendly and super professional that made me love wedding so much sampai after dah kahwin pun I still nak google 'bout wedding stuffs (just to see beautiful things yang ada dekat wedding). After all wedding itself is a beautiful thingy. :)

One of the wedding vendors yang sangat-sangat I suka and admire her adalah my very own good (blogger) friend, Sarah (Bridal Supernova) yang nice enough untuk buatkan the thank you tag and CD label for us. The design was superb! And according to Sarah we were her first customer. (Babe I dah spread the words about Chenta Weddings fyi) ;)

So babe many thanks to you, Winder and Chenta Weddings! Would love to be your client in the next future (event lain perhaps?). :D

click here to read the post. :)


the CD label and tag. :)

9 comments:

Xora said...

La.. camne leh tak perasan Saarag ada business dah! Ok, kena masukkan dalam list vendor ni! Thanks beb!

puan rocker said...

xora: masuk2 jgn tak masuk babe. no prob anyway! :)

farahfatihah said...

a'ah la aim...so gojes la...unik, modern, beautiful!!!

puan rocker said...

farahfatihah: khee. thanks dear. :) thnks dkt sarah jgk coz she sentiasa nak make sure our stuffs unique and significant to us. :)

hana yoriee said...

hehe..sgt berpuas ati ngan cd yg aim bg aritu..label nye chomelss...

Suffian salim said...

Sarah and Chenta Weddings mmg terbaik..bg best price pulak tu..

puan rocker said...

hana: thanks dear. label dia comel kan? i suka gila. :)

encik rocker: mestilah! :D

Sarah Abd Rahim said...

Aim!! Thank you so very² much for the awesome review.. Sangat terharu ok?! Thanks, thanks, thanks! xoxo

puan rocker said...

sarah: babe no prob! dun mention it k. u've done us a rely big favor btw. :) xox