Monday, May 10, 2010

Save the date!


Hello dearies!

Disebalik kehuru-haraan about this and that, I still am excited to invite you guys to come and celebrate our wedding day. Yes, I have like 17 days to go (panic, panic). But wth la kan, lupakan sekejap pasal berapa hari lagi tinggal tapi fokus sebentar pasal hari kegembiraan saya. :D

So if you guys free 'nuff to come, sila-sila datang. Bring along your other half (suami/ tunang/ boyfriend/ etc) yeah. Datang tangan kosong (and bawa perut) je pun saya tak kisah. :)

Oh and if you guys need the map to my house, do mail me at aim.aris@yahoo.com or tinggal comment dekat blog post ni pun takpe. I'll definitely get back to you guys asap okay. :)

10 comments:

Sarah Abd Rahim said...

Saved! =D

the miss bride-to-be said...

sarah: hahaha. thanks babe! :D

Elly Anaille said...

owww i wanna come! yeay! yeay!

Ami Schaheera said...

i pesan hadiah kat iylia je lah huhu, sorry babe x dpt dtg.. wedding kwn i kat perak...

the miss bride-to-be said...

elly: dear dtg k. bring ur fiance too. :)

the miss bride-to-be said...

ami: ala babe buat susah2 je. takpe2kita faham. mmg dat date ramai gila our frens yg kahwin jgk. :)

sophisticated bridezilla said...

saved gak! tapi............

saturday ni nak card hehe tamak :D

the miss bride-to-be said...

lynda: thanks babe! dun worry i dh reserve 1 card for u. :)

Sarah Abd Rahim said...

Kalau Lynda dapat aku pun nak minta satu la macam ni hehe..

the miss bride-to-be said...

sarah: dah2. i pun dh reserve for u. :)