Monday, May 3, 2010

Found mine!

Oh yeah! Went to Semua House last Sunday disebabkan nak cari a tiara for me and other wedding accessories. Us being a lazy bum, park our car dekat Semua House, masuk dalam mall and terus borong semua benda dekat this one shop yang I pun tak perasan the name of the shop. It was a really nice tiny shop though. Got all kinda wedding accessories yang sangat meriah plus friendly shop owners.

'Nuff said, so ini antara belian terhebat I sempat grab dekat Semua House. :D

For my songket outfit. I need it to glam up my outfit. The actual colour differs from this photo but who cares la kan? I just wanna show the picture of it. And it's only RM60. o_O

I know I'm no princess but having to find a really nice and simple headband will take ages (especially dekat Malaysia) and I'm seriously running out of time here. Plus the tiara is super cheap (RM60 plus only) and it doesn't look all 'kudi' pun. Haha.

Photos courtesy: Encik Rocker punya cam

Pray that I'll be beautiful on my W-day peeps. >_<

14 comments:

ZARA said...

U'll definitely look pweety darling. dun worry :)

the miss bride-to-be said...

zara: thanks dear. hopefully. :)

Sarah Abd Rahim said...

Awwwww you found it! Phew! Nasib baik kan? Always love it bila masuk² je dah jumpa. Tak yah nak pusing the whole complex.. Kudos Aim! =D

the miss bride-to-be said...

sarah: tu la babe! kitaorang dah macam nak termuntah dah dulu asyik pergi area semua house. grab it and terus cabut from kl. chill ditempat lain pula. haha. thanks babe! :D

harzharun said...

hi dear...bestkn shoping2 tuk weding...i realy miss dat part.

the miss bride-to-be said...

harzharun: best gila if money wasn't a question. :D

farahfatihah said...

dear..damn cantik gilerrr!!! ++++ murah!!! kedai yg mana u g ni?? share pls..=P

the miss bride-to-be said...

farahfatihah: dkt kedai level GF kot. level atas food court. from main entrance u dh boleh nampak the shop betul2 in front of u which ada kedai handphone belah kanan and habib jewel on ur left. :) diaorang tengah buat sale. i beli tu pun ada 20% discount including on most of their items kot. go, go dear. byk choices k. :D

kay kamal said...

tiara tu supernice!!! great choice

hana yoriee said...

u've found it at last..n it was affordable too.great!! hehe

the miss bride-to-be said...

kay kamal: thanks dear! :) encik rocker punya choice juga. haha.

hana: yes..i sgt2 lega. thnks dear. :)

ElyaElmo said...

yang gold kaler tu..i saw it dekat shah alam last week....harga die lebih kurang dekat semua house jugak..i punmcm nak beli gak...tapi pikir2 balik, my wedd pun lambat lagi..ha3

ederq said...

yay jumpa jugak :) u'll look gorgeous in those!

the miss bride-to-be said...

elya: oo ye ke? i dh lama x g shah alam so xterfikir nk check dkt sana pun. :D

ederq: yay! huhu. hopefully dear. :)