Thursday, May 13, 2010

Floristika Bangsar.


photo courtesy: myweddingfairytale

I know..I know..I think most previous b2b(s) dah banyak kali mention about Floristika Bangsar. But I still nak mention juga in my blog since maybe ada yang maybe tak pernah tahu/perasan/baru nak tahu adanya warehouse yang jual bunga dengan harga yang super cheap from most kedai bunga. :)

And yeah baru semalam I pergi dengan Encik Rocker. Okay us two sangat rambang mata (lagi rambang mata dekat Floristika daripada time kitaorang pergi Cameron kot) eventhough dekat Floristika macam dah nak habis stok je the bunga-bunga. And yeah their having sale right now. 90% woo!

So here I attached their website punya link. You guys can click here. And a map to go there as well. :)

Cheers!


Address:
16, Jalan Liku, Off Jalan Riong, 59100 Bangsar, Selangor

Phone No.:
03-22876113

7 comments:

farahfatihah said...

alamak dear..xfamiliar la area bangsar..senang x nak g dari putrajaya?dekat ngn midvalley x?

the miss bride-to-be said...

farahfatihah: senang je dear. agak dekat jgk la dgn mid valley. if u tahu dekat mana NSTP, china press and menara mutiara bangsar i think tak susah nak cari dear.

ZARA said...

naseb u update pasal nie. first time dengar :)

tapi tak g kot sekarang layu kering bunga menjelang january next year huhu

the miss bride-to-be said...

zara: oh ye la. u kahwin next year yea? takpe2 dah tahu tempat senang pergi. :D

Suffian salim said...

huhu...syg u lupe cerite pasal a boquete of orchid yg kite berjaya beli semalam dengan harga rm4 je..

the miss bride-to-be said...

encik rocker: ala i forgot la syg. aiyo.

Cik Belle said...

thanks dear post pasal ni. i memang nak pergi sangat! hehe. seriously memang murah eyh situ? eehe