Tuesday, April 6, 2010

Wishing tree.

Oh god! Now us two dah start malas-malas dah. We go lepak berembun dengan our friends and not-thinking about our wedding preparation. We shouldn't do that! We have our own target date untuk settle-kan our wedding preparation. *bridezilla mode*

Since friday we had TOOOO much fun. So today paksa juga la diri untuk resume what we had pending-kan since last week. Okay... (ambil mood) I think antara cara paling murah and simple untuk guests drop us wedding wishes would be bagi 1 pokok and ask 'em to gantung the wishes dekat pokok tu. Brilliant tak? (hahahaha). Ala tu je antara cara yang termurah since duit dah mengalir macam air. *sigh*




Photos courtesy: Google Image
*So now dah kena start figure out how I wannit to be. *penat*

11 comments:

Sarah Abd Rahim said...

Ooooh! I like the 1st and 3rd one. Especially the 3rd one. But I guess its cos I'm a sucker for natural greens hehe..

sophisticated bridezilla said...

babe, i sukak yg #02 tu.
cantek sgt dan paling penting, WHITE!!
hehehehe good idea babe, leh i kipnap 1,2 idea from u hehe =p

the miss bride-to-be said...

sarah: yup2 d 1st n 3rd one sgt nmpk natural with all the ranting n bnga n etc. love it! :)

lynda: if i nak suka semua blh? rambang mata woo. tp nw i kena fikir mcm mana i nk buat bnda tu jd real. :) dear u kidnap je mn yg u suka. sharing is caring kan. :)

farahfatihah said...

hi dear...juz follow u..heheheh
idea u abt ranting2 tu mmg so brilliant tau!!! sgt setuju....i likeee

the miss bride-to-be said...

thanks dear. :) feel free to sesat2 kan diri in my blog yg xseberapa ni k. :D

Luv like this.... said...

SO NICE..UNIK :)

the miss bride-to-be said...

kan? :D

ederq said...

idea yg besh! me like!!

the miss bride-to-be said...

khee. thanks ederq. :)

sophisticated bridezilla said...

sarah #01 and #03, i suke #02 lak haha =p babe, u beli ranting2 kat ikea n get some deco. ala, u can do it. sempat lagi ni babe.

the miss bride-to-be said...

tu la pagi jp lg i nk gi ikea la. haha. rambang mata tak tau nak pilih mana satu ni babe.

(buat tiga3 blh x?) :D