Monday, April 12, 2010

I wanna puke over (some of) you people.

Kenapa hari ni ramai orang buat saya rasa sangat bersalah? *sigh*

I'm the bride here. Why do they have to make feel guilty over their karut-mengarut. Lagi nak dekat kahwin lagi berserabut kepala saya. And wedding ticker lagi tengok lagi rasa mahu muntah. Tapi kalau remove macam rilex sangat and jadi tak tahu hal. T____T

12 comments:

sophisticated bridezilla said...

nape ni babe? are u ok? biase la tu. i've face all this before mase big bro's wedding, eventho he's my cousin tapi mak bela dr kechik, and now, so called my abg lah. same thing like u're facing i guess. sane sini org ade je yg nak bercakap. during wedding, i rase ni sume akan berlaku. pekak kan telinge, butakan hati *eceh* even my bonda pon penah ckp "mama takot la nanti mama dgn kamu bertentangan pendpt" i said "insyaAllah kite bersatu. chaiyok!" HAHA just dun wan ppld around to upset esp. ur loved ones. i paham babe ur situation, if u ned a shoulder, im always here > sms boleh call boleh fb boleh email pon boleh. u've got them all.

erk... panjangnye tukang karut nih? ampon!

the miss bride-to-be said...

eh babe takpe2. jelakan je comment2 u dkt sini takde hal. tu la. bl org2 yg krg penting ni sj je psycho2 u sbb xnk dgr ckp diaorang, mcm rs brsalah tp nk buat mcm mana. kdg2 mmg xdpt nk fulfill request diaorang. bkn sj2 xnk. lps tu ada pula time tgh2 stressed ni nk beremo over nuthin lg la rs mcm nk on je mode bridezilla ni. :(

ZARA said...

Agreed with lynda!!! Take a deep breath yeah? Lynda dah cakap panjang so I cakap pendek. :) Take care dear!!!

the miss bride-to-be said...

zara: will do dear. thanks tau. u too take care. :)

sophisticated bridezilla said...

ZARA :
thanks babe! HAHA =p

AIM :
babe, butekan hati, pekakkan telinge, biorkan saje. things like this mmg berlaku in every wedding. i believe in this HEHE time i pon nati mesti ade HAHA =p

ellfazira© said...

wah lynda,u kalau komen mmg A++ haha hmm bkn senang ati nk puaskan ati sume org..prinsip ai skg sng je.."ade aku kesahhh?" so berpegang la pd prinsip itu jgk hehe;p

faradiba said...

sabar2... kite dah nak kawen nie..jgn stress2 nnt jerawat naikk..aiyokk!!

the miss bride-to-be said...

lynda: hati dh dibutakan n telinga dh dipekakkan pn dear. haha. tu la. its a norm untuk ada drama dlm wedding. :)

allfazira: tu la dear. bl fikir blk diaorang bg duit dkt i ke yg nk ckp byk kan? hahaha. :p

faradiba: baik dear..i tgh chill2 ni. nnt x flawless pula time kahwin. :D

Ami Schaheera said...

aim, i hope everything is okay now for you. tabahkan hati dear *hugs*

the miss bride-to-be said...

ami: hey2 ur back. thanks dear. m all gud now. cuma rs my ass dh nk terbakar tgk d wedding ticker (nw i fhm ur feeling bl u remove d ticker). anywy cant wait nk baca ur update. *hugs* for u too.

ederq said...

babe, chill! kdg2 dkt2 nak kawen mmg ada ke perkara yang bikin panas. hehe dugaan semua tu.
take care!

the miss bride-to-be said...

ederq: will do, will do. tu la. tp i pn kena set dlm kepala utk buat2 xdgr/xnmpk je. :D

u too take care k. :)