Monday, March 29, 2010

Mock-up of my VIP Giftpack.



Last weekend sangat hectic. Tapi sempat juga try-try decorate my gable box. Encik Rocker pun dah bagi green light boleh proceed dengan design dekat atas ni. So semalam juga us two terus buat kerja gunting-gunting the wrapping paper for the gable box sampai late night. Dah la esok nak kerja. Boleh pula tidur lambat. Hari ni amik..bangun lambat and terkejar-terkejar pergi kerja. *sigh*

9 comments:

ally said...

wow..semangatnya u ni..hehe..box tu mmg besar ek..

the miss bride-to-be said...

besar jgk la. tp kita mmg nk campak macam-macam dlm box tu. :D

ally said...

hehe..i dpt bygkan vips bw box nih...musti suka coz size bsr..n x sbr nak buka coz dlm ada mcm2..hehe...suka2..

Sarah Abd Rahim said...

Fuh! Confirm banyak goodies yang best² nanti kat dalam. Perlukan bantuan tuk tampal² dan pack² tak? Hehehee..

the miss bride-to-be said...

ally: nama pun vip kan. so mmg sumbat byk stuffs dlm tu. biar diaorg bwk gable box yg besar tu. hahaha. :D

sarah: how nice of u!! :D nnt mayb i nak ask ur opinion kot bout d tag design coz i think ur so creative. hope u dun mind. :)

Mrs.aisheiteru said...

lawanya...byk bleh isi ni. hehee :) sukanye...

the miss bride-to-be said...

thanks atiqah! :) mmg byk blh isi. haha.

sophisticated bridezilla said...

babe, sangat rajin nih.

cantek je!

apakah inti didalamnye?

kalo ai dtg (eh jempot ai keh?) hehe tak malu, kalo ai dtg, nak nih leh?

the miss bride-to-be said...

lynda: mestilah u dijemput. inti didalamnya entah apa2 je. haha. nasib gift pack ni xbyk or else blh pengsan i n lekat satu2. :p