Sunday, March 14, 2010

Bunga + towel penanggah.

At last dah siap dah bunga and towel untuk penanggah. Me and my 2 sisters lipat simple-simple gila and sampai tak makan-makan. Yang penting benda tu dah siap and boleh letak jauh-jauh and fokus dekat benda lain. Kalau orang-orang tua macam my nenek or other relatives tahu kitaorang lipat simple gila tak ingat mesti macam akan kena bebel. But then again, it's my wedding and lagipun my parents macam tak kisah je. Janji ada towel untuk penanggah guna and ada bunga untuk diaorang pinkan dekat baju diaorang. Hoho, gila kering hati saya. :D












Oh and percaya tak bunga penanggah tu harga 1 piece tak sampai RM1 pun. :)

4 comments:

Ami Schaheera said...

comelnya pomander awak tu! guna crepe paper eh? comel comel comel :))

the miss bride-to-be said...

yup2. kita guna crepe paper. thank u. :)

Xora said...

nk komen gak. ekpresi kucing tu kata "pehal lak aku???!" hihih

the miss bride-to-be said...

haha. grumpy je dia kitaorang kacau2 dia tgh rilex2. :D